Pro významnou organizaci zajišťující denně stravování pro více než 9 000 strávníků pomocí 14-ti provozoven na Praze 10 hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici Vedoucí provozovny – školní jídelna (kapacita 500–600 strávníků).
Hledáme novou kolegyni/kolegu, která/ý bude schopen zodpovědně a samostatně zajistit plynulý chod školní jídelny v plném rozsahu její činnosti a potřeb, efektivně řídit provozovnu a organizovat práci tak, aby byla zajištěna kvalita stravovací služby jak z pohledu strávníků, tak z pohledu organizace. Pracovní vztah se sjednává jmenováním.
Co budete mít na starosti
- Organizace provozu jídelny – zajištění plynulého chodu, objednávky oprav a údržby, vedení inspekční knihy, odvoz odpadů
- Vedení a rozvoj týmu – řízení, organizace, motivace a hodnocení práce minimálně 5 zaměstnanců, rozdělování úkolů, návrhy na odměny a osobní ohodnocení
- Skladové hospodářství – objednávky potravin, přejímka zboží, vedení skladové evidence, inventarizace, dohled nad záručními lhůtami a skladováním, zbožíznalství
- Jídelní lístek a výživa – sestavování menu s vedoucí kuchařkou, kontrola spotřebního koše a nutričních doporučení, zajištění pestrosti jídel, dohled nad dietním stravováním
- Bezpečnost a hygiena – dodržování BOZP, PO, HACCP, hygienických norem a bezpečnosti potravin, vedení povinné dokumentace, školení zaměstnanců
- Ekonomika provozu – příprava rozpočtu, vedení účetní a finanční agendy provozu (platby, objednávky, faktury, pokladna v roli příkazce operace), kontrola pohybu financí, evidence stravného, vyúčtování, inventarizace skladu a majetku provozovny
- Komunikace - spolupráce s vedením školy, rodiči, kontrolními orgány a nadřízenými, účast na poradách vedoucích provozoven
- Schopnost zlepšovat kvalitu poskytované služby
Co očekáváme
- Občanství ČR / trvalý pobyt a znalost českého nebo slovenského jazyka
- Bezúhonnost (výpis z rejstříku trestů)
- SŠ s maturitou nebo VOŠ
- Praxi min. 2 roky na pozici vedoucí školní jídelny nebo min. 3 roky jako zástupce vedoucího/hospodářka jídelny
- Zkušenost s přímým vedením týmu (min. 5 zaměstnanců)
- Znalost vyhlášky o školním stravování (107/2005 Sb.), BOZP, PO, HACCP a hygienických předpisů
- Velmi dobrou znalost provozu školní jídelny a souvisejících procesů
- Znalost kalkulací, hospodaření se skladem, evidence strávníků a základní účetní agendy
- Znalost práce s PC – MS Office, gastro SW
- Organizační schopnosti, spolehlivost, samostatnost a odolnost vůči stresu
- Schopnost vést a motivovat tým, příjemné vystupování a smysl pro kvalitu služby
Co Vám nabídneme
- Zařazení dle Nařízení vlády č. 300/2019 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, příloha č.1, a zákoníku práce č. 262/2006 Sb.
- Základního tarif + příplatek za vedení + osobního ohodnocení (odvislého od kvality a výkonu práce)
- Práce na HPP , pracovní vztah založený jmenováním
- Pravidelné Odměny ( 13 a 14 plat dle výkonů organizace v hospodářské oblasti
- Navýšení Osobního ohodnocení vázané na kvalitu práce a dlouhodobě dobré pracovní výsledky
- Zvýšení platu po zkušení době
- Zázemí a stabilitu velké a oceňované organizace, která zajišťuje denně školní a závodní stravování pro cca 9 tisíc strávníků pomocí 14-ti provozoven na Praze 10
Bohatý benefitní systém:
- 5 týdnů dovolené
- Zvyšování kvalifikace a průběžné poskytování vzdělávání
- Příspěvek na stravování
- Příspěvky FKSP k životnímu jubileu a poukázky na kulturní akce
- Příspěvek na penzijní připojištění
- Multisport benefit karty na volnočasové aktivity i pro Vaše blízké
- Podporu profesního i osobního rozvoje, systém dalšího vzdělávání
Zaujala vás tato nabídka? Budeme rádi, když nám pošlete svůj životopis a krátký průvodní dopis. Děkujeme.
Petra Babková
Telefon: +420 234 715 000